ΗΛΙΑΣ ΜΕΞΗΣ

Ηλίας Μέξης

Ο πλαστικός χειρουργός Ηλίας Μέξης γεννήθηκε στην Αθήνα. Εισήχθη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2003. Έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας του ως ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στην περιοχή της Φθιώτιδος (2003-2005), ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα„ (2005-2007). Από το 2007 ως το 2011, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία). Εκεί εκπαιδεύτηκε, κοντά στον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Jozef Fedeles, σε όλους τους τομείς της Αισθητικής Χειρουργικής και σε όλη τη γκάμα της Επανορθωτικής και της Μικροχειρουργικής. Παράλληλα, στην Μπρατισλάβα εργαζόταν και ως εξωτερικός συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική Πλαστικής Χειρουργικής “Estetic Clinic”.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα από το 2011 εφαρμόζοντας ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό έχει να επιδείξει σήμερα η Πλαστική Χειρουργική στον Αισθητικό και Επανορθωτικό τομέα. Αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Eνημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και τις μελλοντικές τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική συμμετέχοντας σε Παγκόσμια Συνέδρια και Διεθνή Συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής

ΜΑΙΡΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

IMG_20200517_225847(1).jpg

Υπεύθυνη του τμήματος laser αποτρίχωσης είναι γεννημένη στην Αθήνα και απόφοιτος του τμήματος νοσηλευτικής των Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευση της με σεμινάρια αισθητικής κοσμετολογίας με εξειδίκευση στον τομέα της laser αποτρίχωσης. Είναι μια επαγγελματίας πλήρως εξειδικευμένη στην χρήση laser.